Skip to main content

Utnämning av Johan Spendrup till delegat i SurströmmingsAkademien

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

I år utnämndes Johan Spendrup till delegat i SurströmmingsAkademien med ansvar för att organisera surströmmings ambassadörerna.  Samt att jobba med att få fler restauranger att medverka i surströmmingspremiären tredje torsdagen i augusti. På bilden nedan Ser ni Boo Dahlin Preses emeritus lämna över delegatnålen på Spendrups huvudkontor i Vårby gård.  

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]