Skip to main content

Vinnarna i vår Facebook tävling

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.5.6″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Först vill vi tacka alla som var med och deltog i vår Facebook tävling. Det värmer enormt att veta att det finns så många som verkligen uppskattar surströmming. Vinnarna från tävlingen presenterades på vår Facebook sida 3:e augusti och priserna har nu blivit utdelade.  Bakom kameran på alla foton står Gunilla Sjöblom Berntsson. 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://www.surstrommingsakademien.se/wp-content/uploads/2020/08/IMG_2731-rotated.jpg” title_text=”IMG_2731″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”]

Förstapris gick till Ann-Marie Persson i Bredaryd

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”]

Robert Berntsson och Jan Sahlen delar ut andra pris till Ewa Molin från Kramfors

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://www.surstrommingsakademien.se/wp-content/uploads/2020/08/IMG_2719-rotated.jpg” title_text=”IMG_2719″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”2_5,3_5″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://www.surstrommingsakademien.se/wp-content/uploads/2020/08/IMG_2724-rotated.jpg” title_text=”IMG_2724″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”]

Tredje pris vann: Bengt-Söhren Eriksson i Sundsvall

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”]

Vi valde även att dela ut ett fjärde bonus pris till Madelene Gustavsson, då hon sjänkte sin vinst till Koltrastens särskilda boende i Härnösand. En nobel och alturistik gest som vi kände borde premieras. Vi hoppas att alla boende uppskattar “vinsten”

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://www.surstrommingsakademien.se/wp-content/uploads/2020/08/IMG_2722-rotated.jpg” title_text=”IMG_2722″ _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_image src=”https://www.surstrommingsakademien.se/wp-content/uploads/2020/08/blimedlem.jpg” _builder_version=”4.5.6″ _module_preset=”default” title_text=”blimedlem” hover_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]