Det senaste?

Region Mitt
 
 

Region Mitt; med säte i Örnsköldsvik och en syd gräns vid Gävle.

Ordförande för region Mitt är: Jan Sahén 
jan.sahlen@surstrommingsakademien.se

Region Mitt:s ordförande om planerna för 2021

Region Mitt:s ordförande om planerna för 2021

Jan Sahlén, ordförande för Region Mitt och styrelseledamot i Surströmmingsakademien; hur ser du på 2021 och vilka aktiviteter planeras i din region? – Jag blev invald i Surströmmingsakademiens styrelse för ett år sedan när coronasmittan just hade fått fäste i Sverige....

Jens och Östen ambassadörer för surströmming

Tyvärr är det en betallänk till tidningen Hela Hälsingland, men vi kan ändå rekommendera dig att läsa: https://www.helahalsingland.se/logga-in/jens-och-osten-hyllades-under-forestallning-utsedda-till-ambassadorer-for-surstromming-staller-upp-for-suringen